Level up to a convincing and consistent brand

Win sneller het vertrouwen van financial investors en stakeholders

Aanbevelingen

Wat klanten van ons vinden

We werken graag voor lange tijd samen aan het succes van de organisatie. Graag laten we de klant aan het woord...


Maarten van As, directeur

Directeur ACN - Air Cargo Netherlands
Manager communicatie Public Affairs van Zeeland Seaports

Maarten van As

Ik heb Sibren bij Zeeland Seaports en nu ACN (Air Cargo Netherlands) betrokken bij het aanpakken van complexere marketing-communicatie rond de website van ons bedrijf. Hij heeft zijn ervaring in marketing en communicatie ingezet om ons team op het goede spoor te zetten. Hij heeft de eigenschap om complexere communicatie en techniek-vraagstukken hapklaar aan te bieden zodat we verantwoord en zonder onnodige omwegen snel een nieuwe koers kunnen inzetten.

Bij Zeeland Seaports is hij gevraagd mee te denken hoe we meteen met de nodige verfrissing van de website konden starten, daarbij rekening houdend met voorgenomen fusieplannen. Hierbij heeft hij geholpen om de content(strategie), techniek en pijlers zo te belichten dat we met zijn adviezen een goed website-plan konden opstellen en opstarten.

Bij ACN heeft Sibren ons ook met de website en communicatie geholpen: zowel technisch als de content aanpak. Vanuit een marketing en contentstrategie kunnen nu met het team de website her-inrichten en verbeteren. Alle losse puzzelstukken vallen nu goed in elkaar en we weten hoe we de website sturend inzetten om alle stakeholders met onze visie te inspireren en te faciliteren.


Jenny Crone, directeur WarmCO2, energie bedrijf restwarmte en rest CO2

Jenny Crone

Wat prettig is aan onze samenwerking is dat Sibren heel goed kan luisteren naar wat ik wil als klant. Daardoor is de uitkomst een creatie waar ik helemaal gelukkig mee ben. Verder geeft Sibren veel advies over hoe het werkt binnen een organisatie, hij ondersteunt dus in de wijze hoe ik het beste kan acteren op het gebied van PR en Marketing. Dan nog vind ik het gewoon leuk om met Sibren samen te werken omdat hij een leuk prettig mens is.


CEO and founder, serial entrepreneur

True Partner Capital, Saen Options

CEO Saen Options and True Partner Capital

Ik wil je persoonlijk even bedanken voor de zeer mooie website. Het design, styling en presentatie zijn fantastisch! Well done! Op een mooie samenwerking!

Activiteiten: Complete merkopbouw, branding, merkbelofte, kernwaarden, websites en design voor meer dan 6 bedrijven / merken; Optiehandel, Asset Management en Trading Software. 

Klant vanaf 2005.


Raymond van Schaik, directeur van Schaik Accountants

Raymond van Schaik

Voor mijn nieuwe bedrijf was ik op zoek naar iemand die onze huisstijl en website kon maken. Ik wilde graag een ontwerp dat bij ons past, dat weergeeft waar wij voor staan: professioneel, integer en empatisch. Niet alleen de huisstijl maar ook voor de website wilde we een prettige uitstraling hebben die onze klant direct aanspreekt. Daarvoor was ervaren professional nodig die vlot begrijpt wat onze business is en een hoog inlevingsvermogen heeft.

Sibren heeft een treffend logo, huisstijl en website ontworpen waarmee we ons graag bij de klant laten zien. Ook heeft Sibren ons gelinkt met een klant binnen zijn netwerk.

Het beste vind ik dat hij in het ontwerp een goede balans heeft gevonden tussen de mensfactor en het zakelijke. Dat is precies hoe wij en onze klanten de wederzijdse relatie ervaren. Je ziet het vooral terug in het logo.

De samenwerking met Sibren ging als vanzelf en vlot. Zowel in de ontwerpfase als de uitwerkfase van drukwerk en technische website deel zijn alle beloftes netjes op tijd en prima verzorgd binnen het budget opgeleverd.

Samenwerking met Sibren kan ik zeker aanbevelen omdat hij een brede interesse heeft, goed kan luisteren en doorvragen waardoor hij dicht bij de kern komt. Hij maakt ontwerpen waar je blij van wordt. En ondertussen is de technische realisatie en planning prima op orde.Het belangrijkste vind ik dat hij een prettig persoon is om mee te werken.


Gerda Nobel, SBMO Consultants

Gerda Nobel

Met Sibren werken we al jarenlang naar volle tevredenheid. Hij is creatief maar ook praktisch en weet onze wensen goed te vertalen. 

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. We bevelen Sibren van harte aan.


Thorsten Gragert, head R&D 

Developer at Atom Pro
Head R&D at True Partner Capital

thorsten.jpg

Sibren worked on our websites as well as some printed material. He was able to add new flavor to the brand. His work shows that Sibren was able to integrate the message that we wish to communicate in his designs. Sibren is a partner in the creative process and helps to turn ideas into practical designs. His personal and dedicated approach is highly appreciated.


Peter Simoons, Simoons & Company

Peter Simoons

When I first met Sibren on a networking event I got acquainted with a very nice, soft-spoken, guy. We had a great conversation about his work and I felt that Sibren is a person who has high quality in mind and knows his business very well. I was impressed by the smart way Sibren organizes his network of partners, combining the strengths and flexibility of working by himself with the possibilities of a large organization.

At the first assignment Sibren did for me we only exchanged my ideas and desires over the phone which Sibren transformed into a design that precisely met my requirements. The timeline in which I needed to get the job done was short but nevertheless, Sibren delivered on time, with high quality while managing the relationship and all communication with the printing company.

Highly recommended!

Top qualities: Great Results, Expert, Creative

 
 

Janine Scheper, jhs teksten

“Sibren is heel sterk in het visualiseren van datgene waarin een bedrijf zich in de markt onderscheidt. Ook als een opdrachtgever zijn eigen kracht en meerwaarde nog niet goed kent. Met veel geduld en een goede brainstormmethodiek begeleidt hij klanten bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten.

Sibren betrok mij als tekstschijver bij een aantal positioneringstrajecten van zijn klanten en dat vond ik erg inspirerend. Hij is creatief, denkt crossmediaal en stelt voor elk project het ideale team samen. Ik zie mijn teksten graag verpakt in zijn creatieve ontwerpen!”


In Vorm

“Samenwerken met Sibren gaat als vanzelf. Hij heeft sterke ideeën en kan elke stap die hij zet goed onderbouwen. Dit neemt niet weg dat hij altijd open staat voor een andere kijk op de situatie. Daardoor sluit hij niks uit. Harde werker, prettig mens, goeie sparrings-partner, gedreven, communicatief sterk, liefde voor het vak, loyaal, altijd op zoek naar de beste vorm en de beste aanpak voor de opdracht.”
March 13, 2010
Edith Hartgring (van Beek), Owner, in vorm • graphic and multimedia design


Manager Services Velthuisen

“Enthousiast, gedreven, lange termijn visie, iemand met een 'open mind' en positief kritisch. Dat zijn nog maar een paar begrippen die mij als eerste te binnen schieten als ik aan Sibren denk. Hij wil graag het geheel overzien om zijn eigen visie te toetsen aan die van zijn conversatiepartner/opdrachtgever. Daarnaast is hij een creatief en onconventioneel denker, die graag nieuwe indrukken opdoet en open staat om nieuwe contacten en verbanden te leggen. Sibren wil graag bouwen, het liefst samen met anderen, of het nu gaat om projecten, om zijn eigen bedrijf of om een communicatiecampagne. Ik kan hem zeker aanbevelen voor projecten.”
Marco van Velthuisen , Lean Manager, Manager Services van Velthuisen


 
LinkedIn-skills.png