Level up to a convincing and consistent brand

Win het vertrouwen van financial investors en stakeholders

mei 07 2007
 

  kg_logo Voor het Kennemer Gasthuist pas ik de basis van het formulierenpakket en divers drukwerk aan. Alles precies op maat en gebruiksklaar, zodat het ziekenhuis zelf intern alle communicatie kan verzorgen. In 2005 maakte Sibren nog advertenties, jaarverslagen en foldertjes voor het Kennemer Gasthuis, toe was hij werkzaam bij een Haarlems ontwerpbureau dat verantwoordlijk was voor het opzetten van de complete huisstijl. .


Geschreven door: Admin

Admin

Level up to a convincing brand by:


Finmarketing is een marketing & design afdeling voor Business to Business bedrijven in Finance en Technologie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy verklaring