Level up to a convincing and consistent brand

Win het vertrouwen van financial investors en stakeholders

jan 26 2008
 

AtomPro Structured Products - een Trading Software bedrijf op Beursplein 5 in Amsterdam -  heeft een nieuw belangrijk product ontwikkeld voor handelaren van partijen als verzekeringen, banken, fondsen, etc. Het gaat om Excotics: complexe beleggings-ratings.     Bij de product lancering is de website online. Het ontwerp past binnen de familie van AtomPro. Alle concepten en ontwerpen zijn bij Sibren ontwerpt ontwikkeld.

AtomPro

Homepage

AtomPro

Company-page


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >


Level up to a convincing brand by:


Finmarketing is een marketing & design afdeling voor Business to Business bedrijven in Finance en Technologie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy verklaring