Level up to a convincing and consistent brand

Win het vertrouwen van financial investors en stakeholders

Adobe Incontext Editing voor eenvoudig aanpassen van uw website

sep 05 2009
 

Sinds de komst van Dreamweaver CS4 is het mogelijk voor

Adobe InContext-bewerking - geheugensteuntje
Werk webinhoud eenvoudig online bij Laat leveranciers van inhoud de website bewerken zodat u zich kunt concentreren op uw ontwerpwerkzaamheden. De online service Adobe® InContext-bewerking maakt het onderhoud van webinhoud gemakkelijk voor zowel ontwerpers als redacteuren — er is geen installatiesoftware of training nodig. Webontwerpers kunnen de integriteit van het ontwerp van hun webpagina's behouden terwijl hun klanten hun eigen website kunnen bijwerken vanuit vrijwel elke browser. Meer informatie (VS-website)* TAALVERSIES De gratis voorvertoning van Adobe InContext-bewerking is alleen in het Engels beschikbaar. Adobe stelt de service mogelijk op een later tijdstip beschikbaar in andere talen en andere regio's buiten de Verenigde Staten.


Geschreven door: Admin

Admin

Level up to a convincing brand by:


Finmarketing is een marketing & design afdeling voor Business to Business bedrijven in Finance en Technologie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy verklaring