Level up to a convincing and consistent brand

Win het vertrouwen van financial investors en stakeholders

Het nieuwe product al verkocht hebben voordat het beschikbaar is, wie wil dat niet?

jun 12 2012
 

Sibren Ontwikkelt heeft een nieuw product toegevoegd: 'FlexibelSolide Product lanceren'. Dit is speciaal geschikt voor als je geen gebruik wilt maken van een marketing afdeling maar wel wilt starten met de verkoop.

Het nieuwe product al verkocht hebben voordat het beschikbaar is, wie wil dat niet? Het is mogelijk om de verkoop van je product al te starten vóór de eerste release.

Het programma van FlexibelSolide Product lanceren is erop gericht om uw nieuwe product goed en snel op bij de doelgroep te brengen voor relevante leads. Hoe voorkom dat je te veel geïnvesteerd hebt om het product ‘af’ te hebben, terwijl het lanceren en de verkoop nog moet starten? Elke week vertraging kost veel tijd en middelen. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk het product naar de wereld van je klant te brengen. Met FlexibelSolide product lanceren zorgen we voor een helder "instapmoment" en planning. Timing is belangrijk, aftasten van je klant behoefte kost tijd, de juiste "overtuigende bewijs" maken en leveren kost ook tijd. Het is wel noodzakelijk, want je moet een klant wel met iets kunnen overtuigen en aantrekken: "If you can't see it, you can't sell it". Hieronder een detail van hoe de productcyclus en wat wanneer moet gebeuren om tot een goed resultaat te komen.

Informatie

Voor meer informatie en toelichting kun je contact opnemen met Sibren op 023 540 61 80 of 06 15 19 55 43. Je kunt via deze link ook alvast de flyer downloaden.

Achtergrond
Dit product is onderdeel van het idee achter FlexibelSolide en is een houding die we zelf gebruiken en die we ook bij klanten toepassen. Het resultaat van de houding is een bedrijf te bouwen dat aan de ene kant stabiel is (qua personeel, inkomsten en producten) en wendbaar om de toegevoegde waarde voor klanten te maximaliseren. Elk bedrijf maar ook elk product heeft een cyclus. Elk bedrijf heeft met enige regelmaat een nieuw of aangepast product nodig. In deze tijd zal de tijd tussen aanpassingen alleen maar korter worden. Het is dus van levensbelang om een de FlexibelSolide houding te ontwikkelen.


Geschreven door: Admin

Admin

Level up to a convincing brand by:


Finmarketing is een marketing & design afdeling voor Business to Business bedrijven in Finance en Technologie

© Sibren Strategy & Design - 2006 - - tel: +31 23 540 61 80 - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy verklaring